Oplossingen

INSPECTIE

Als eigenaar heeft u primair de verantwoordelijkheid voor het creëren en behouden van een veilige werkomgeving. Hierbij is een periodieke inspectie wettelijk noodzakelijk, PEGE toetst tijdens deze inspectie volgens de NEN regels.

Tijdens deze inspecties worden volledige elektrainstallaties gecontroleerd. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de installatietekeningen en metingen van bijvoorbeeld isolatieweerstand. Ook wordt er een rapportage gemaakt. Daarnaast plaatsen wij noodverlichting, hierbij hoort het jaarlijks onderhoud en rapportage. De rapportages en eventuele herstelmeldingen kunt u aan uw verzekeraar overleggen.

Wij zijn gecertificeerd om inspecties uit te voeren conform de NEN 1010 en NEN 3140, zo voldoet uw bedrijf altijd aan de meest recente richtlijnen.

gRAFISCHE INDUSTRIE

In samenwerking met Rietstack hebben wij bij vele verschillende bedrijven projecten gerealiseerd. Een greep uit onze eerdere projecten zijn o.a. Reynders, Optimum Group, Interket, Salitho en TopSystem

Wij kunnen uw machine en/of uw productielijn weer optimaal laten functioneren doordat wij kennis en kunde in huis hebben voor het doen van elektrotechnische aanpassingen alsook mechanische en softwarematige aanpassingen.

iNDUSTRIELE AUTOMATISERING

Voor alles wat te maken heeft met PLC-besturing en paneelbouw, constructief tot robotisering. Wij verzorgen turn-key oplossingen voor industriële bedrijven en schrijven zelf de software voor de PLC, maken keuzes van sensoren en ontwerpen waar nodig de benodigde HMI software.
Vanwege onze specialisatie op dit vakgebied hebben wij een zusterbedrijf opgericht welke zich volledig focust op de implementatie van robots als onderdeel van de industriële automatisering.
 
Hierover kunt u meer vinden op de website van ons zusterbedrijf, RobotHolland.

Toegangscontrole & Intercominstallaties

Om binnen uw bedrijf en woonomgeving een grotere interne veiligheid te creëren, is het gebruik van toegangscontrole een uitstekende oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, vernieuwen en onderhouden van intercominstallaties.

Door het gebruik van een intercominstallatie heeft u volledige controle over wie zich in het gebouw bevindt. Dit kan zowel interessant zijn voor de beveiliging als voor de brandveiligheid. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om verschillende beveiliginsniveau’s in uw gebouw aan te brengen, zo kunt u bepaalde medewerkers de toegang ontzeggen tot specifieke delen van uw bedrijfsruimte.

Elektrotechniek

Elektrotechniek is overal om ons heen. Men gebruikt elektrotechnische toepassingen elke dag: als je telefoneert, je computer gebruikt, smarttelevisie kijkt, apparaten bedient, of de verwarming hoger zet met je telefoon app.

Als elektrotechnisch engineer hebben wij de vakbekwaamheid om dit voor u te realiseren en kunnen bijvoorbeeld in de gezondheidszorg, sportwereld, industrie en bij evenementen het leven gemakkelijker en aangenamer maken. Ook aan het intelligent en duurzaam gebruiken van energie kunnen we een bijdrage leveren.

Pege Electronics is een Erkend Installateur en aangesloten bij de Sterkin. 

 
sterkin

Energiebesparing

Bedrijven kunnen wij helpen met het ontwikkelen en uitvoeren van een energiezuinige bedrijfsvoering. Voor het aansluiten van zonnepanelen, laadpalen maken voor elektrische auto’s of het maken van een lichtplan kunt u altijd bij ons terecht.

Zo zorgen we samen voor een efficiëntere en zuinige bedrijfsvoering, wat op de lange termijn een hoop geld kan besparen.

Wilt u meer weten?

Neem dan direct contact met ons op!

Sluit Menu